Skip to main content

Art we love: SOMÉE

Art we love: SOMÉE

SOMÉE is een design studio gevestigd in Amsterdam. Misschien heb je het al eens voorbij zien komen, otherwise: check het nu nu nu. Nee oké,  eerst even dit artikel lezen natuurlijk. SOMÉE is opgericht door Gloria Landenberger en Anouk Wirtz. Twee designers die elkaar hebben ontmoet in Zweden en vervolgens in Amsterdam SOMÉE hebben opgezet.


De prints van SOMÉE zijn clean, simpel en tijdloos. Ze passen vrijwel in ieder interieur en kunnen heel wat jaren mee. Het design is zo steady dat het alle trends wel overleeft. Handig dus, want kunst is fucking duur. Deze prints zijn allemaal maar voor een korte periode beschikbaar en in gelimiteerde oplage. Zorgt er wel voor dat je niet met een miljoen anderen hetzelfde kunstwerk in huis hebt hangen. 

Daarnaast hebben ze ook nog wat andere art objects te koop zoals de aardewerk maskers. Elk masker wordt met de hand gemaakt dus elk masker is ook net weer een beetje anders dan de ander. Door de aardetinten die gebruikt worden is het een perfecte match voor je in je interieur is het ook CLUB L’avenir proof. Mooie materialen, natuurlijke kleuren en een simpel maar tijdloos design.